vuokraahuoneisto-logo

elina.salmivala@econia.com

+358405447344 / Elina Salmivala

Info

ulkokuva_2

Vuokraustoiminta

Vuokraamme omistamiamme kolmea rivitalohuoneistoa niin lyhytaikaiseen käyttöön kuin pidemmäksikin aikaa. Asunnot sijaitsevat osoitteissa Calle del Pinzón 10, 12 ja 14. Asumme itse samalla kadulla. Halutessasi voit vuokrata yksittäisen huoneen tai koko asunnon käyttöösi. Isommatkin seurueet ovat tervetulleita. Vuokraan sisältyy sähkö, vesi, WiFi ja lakanoiden/pyyhkeiden vaihto. Pyykinpesu mahdollisuus myös olemassa. Kaikki huoneistot ovat savuttomia. Lemmikkieläimet kiellettyjä.

 

Varausta tehdessä pyydämme vuokraajalta varausmaksua ja passikopiota, katso vuokrausehdot alta.

 

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit aina ottaa yhteyttä!

 

Nauti olostasi

Vuokrahintaan sisältyy seuraavat:

Wifi

Vesi

Sähkö

Lakanat & pyyhkeet

Loppusiivous

Vuokrausehdot

Vuokralaisen tulee huolehtia huoneistosta huolellisesti. Huoneistossa ei saa tupakoida eikä pitää kotieläimiä. Vuokralaiselle luovutetaan huoneiston hallinnan luovutuksen yhteydessä 1 kappaletta avaimia. Vuokralainen sitoutuu noudattamaan taloyhtiön järjestyssääntöjä. Vuokraan sisältyy rajaton netti.

 

Huoneistot ovat kalustettuja ja varusteltuja, loppusiivous sisältyy vuokraan. Tavanomaiset peitot, tyynyt, lakanat, pyyheliina ja astiastot sisältyvät vuokraan. Vuokranantaja on hoitanut lainmukaiset velvoitteensa koskien asuntojen lyhytaikaista vuokrausta. Talolle on myös CTC -numero ja vuokranantaja on verovelvollinen Espanjaan vuokratulostaan. Jos huoneiston kunto ei vastaa luovutettaessa tässä vuokrasopimuksessa sovittua, vuokranantaja saa pidättää siivous- ja korjauskulut vuokravakuudesta. Vuokralainen/vuokralaiset ovat vastuussa aiheutuneista tavanomaisen kulumisen ylittävien jälkien poistamisesta.

 

Varausmaksu on 15% vuokran kokonaishinnasta. Varausmaksu tulee maksaa varausta tehdessä. Vuokran loppusumma suoritetaan huoneistoon saapuessa. (Mahdollinen vuokratakuu sovitaan tapauskohtaisesti).

 

ulkokuva_1

Copyright © 2021 Vuokraahuoneisto.fi

elina.salmivala@econia.com